Stingray ’82 Historie

Op deze pagina vind u de geschiedenis van de Stingray ’82 Club door de jaren heen.


2009 tm 2011

Het bestuur werd dit jaar uitgebreid met een tweetal nieuwe algemeen bestuursleden. Dat waren Henry Mulder en Edgar Manschot. Edgar nam tevens de taak op zich van webmaster en gaf de Stingray ’82 site een make-over. André Boer was dit jaar 25 jaar voorzitter. Nieuw dit jaar was ook dat er voorafgaand aan de algemene ledenvergadering op 21 maart er een technische meeting zou plaatsvinden. Een prima initiatief want de opkomst voor de ledenvergadering was groter dan voorgaande jaren.

lees meer

2003 tm 2008

De eerste 20 jaar zitten er op. Op naar de volgende 20! Het had even geduurd maar Stingray ’82 is nu online te bereiken via www.stingray82.nl. Het bestuur werd “ververst” met een tweetal nieuwe algemeen bestuursleden, te weten Wim Nijenhuis en Edo Snippe. De seizoenopeningsmeeting eind april vond al jaren plaats in Wezep maar vorig jaar werd er een uitstapje gemaakt naar het nabijgelegen Heerde.

lees meer

2000 tm 2002

Het bestuur onderging dit jaar weer eens wat wijzigingen. Het redacteurschap van het clubmagazine kwam in handen van René Eefting. Johan v.d. Schaaf en Harry Huls verlieten het bestuur en hun plaatsen werden ingenomen door Johan Boer en Peter Hulzinga. Jan de Waal zijn 1978 Corvette is dit jaar voor het eerst te zien op de meetings na een in het clubmagazine uitvoerig beschreven restauratie. 

lees meer

1995 tm 1999

Het gaat nog steeds goed met de club gezien het grote aantal leden. Die conclusie moesten we ook maar trekken bij de opkomst tijdens de ledenvergadering. Maar liefst 17 leden (van de 734) waren daar aanwezig om hun zegje te doen. 

lees meer

1990 tm 1994

We blijven als club maar groeien. Het ledental is de 400 gepasseerd en het eind is nog niet in zicht Opvallend dit jaar in de clubmagazines is het grote aantal persoonlijke verhalen en interviews. Verhalen, voorstellingen door Nico Vendel (1978 Silver Anniversary Corvette),Leon Schuddebeurs (kreeg Corvette van zijn ouders!), 

lees meer

1985 tm 1989

Tijdens de ledenvergadering is er een compleet nieuw Stingray ’82 bestuur voorgesteld bestaande uit André Boer (voorzitter), Martin Radder (secretaris), Michel Braam (penningmeester), Coby Vossestein (alg. bestuurslid) en Ben Anvelink (alg. bestuurslid). Vanaf 1985 werd Aart Timmer de redacteur van het clubblad dat dat jaar een nieuwe omslag kreeg. De nieuwjaarsmeeting in Hoevelaken had ook een

lees meer

1982 tm 1984

Stingray ’82 is begonnen als Corvette club. Op 5 september 1982 werd Stingray ’82 opgericht tijdens een eerste meeting in Restaurant “De Struik” in Hoevelaken. Na een oproep in De Telegraaf kwamen er zo’n 18 Corvettes naar Hoevelaken en kon de club aan het einde van de dag beginnen met 22 leden. Het eerste bestuur bestond uit Jan Spaans (voorzitter), André Boer (redactie clubblad), Hans Scheffer, en Fons Wijffels (penningmeester). 

lees meer