Update: Openingsmeeting Stingray ’82 2021

Beste clubleden,

Helaas… Zoals tijdens de persconferentie van dinsdag 13 april 2021 is benoemd, blijven de komende weken de horeca met zijn terrassen gesloten, hierdoor is het voor ons niet mogelijk om 24 april de algemene ledenvergadering en de openingsmeeting bij Partycentrum Coelenhage door te laten gaan. De ledenvergadering zal vermoedelijk rond september plaats vinden, wij zullen jullie hierover op de hoogte houden.

Aangaande de openingsmeeting, zodra de overheid groen licht geeft dat de horeca haar terrassen mag openen willen wij direct het weekend daarna de openingsmeeting organiseren in Wezep bij Partycentrum Coelenhage, dit zal vermoedelijk worden op 1 mei.

We willen al onze leden en bezoekers verzoeken de corona maatregelen in acht te nemen. Deze zijn na te lezen op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/basisregels

De meetings welke gepland staan op 16 mei (meeting Noord-Holland) en 6 juni (meeting Groningen) gaan onder voorbehoud nog steeds door, wel is opgave verplicht zoals aangekondigd in het clubblad.

Niet onbelangrijk om mee te delen, alle evenementen zijn gemeld bij de belastingdienst, hiermee kunnen eigenaren met een voertuig van 15 jaar en ouder waarvan het kenteken is geschorst deelnemen aan het evenement. Mocht je met een geschorst kenteken willen deelnemen meldt dit dan even bij onze penningmeester Rob Bollen.

Blijf gezond en veel sterkte in deze tijden en we zien elkaar hopelijk snel.

Stingray ‘82 bestuur