Meeting Mooi in ‘t Gooi 2021

Zondag 16 mei was het zover, de eerste rondrit van Stingray ’82 van het seizoen 2021

De weersverwachting was helaas niet bijzonder maar desondanks waren er toch ruim 60 auto’s naar de startlocatie gekomen voor de “Mooi in ‘t Gooi” route die was uitgezet door Roger en Gerlinde.

Bij de startlocatie was koffie/thee beschikbaar met een lekkere gevulde koek, door de Covid-19 maatregelen mochten deze niet genuttigd worden in het restaurant, maar werd deze als take-away uitgegeven. Op het parkeerterrein kon er even bijgepraat kon worden met de andere leden.

Rond 13:30 uur werden de routes uitgedeeld en kon de rit worden gestart. Tijdens de rit waren de weergoden ons slecht gezind, waar af en toe de zon doorkwam was het vooral regenachtig. Een voordeel was dat er minder fietsers op de smalle wegjes aanwezig waren als anders. De rit kwam langs diverse mooie plaatsen, wateren en bezienswaardigheden.

Bij het eindpunt kwam wederom de zon door en kon iedereen buiten nog even napraten op het parkeerterrein, hierna was het aan de leden zelf om nog even ergens een terras op te zoeken of weer terug richting huis te keren.

Ondanks het slechte weer toch een mooie rit waar iedereen duidelijk van genoten had.

Hieronder een kleine sfeerimpressie, in het volgende clubblad zullen meer foto’s te zien zijn.