2009 tm 2011

2009

Het bestuur werd dit jaar uitgebreid met een tweetal nieuwe algemeen bestuursleden. Dat waren Henry Mulder en Edgar Manschot. Edgar nam tevens de taak op zich van webmaster en gaf de Stingray ’82 site een make-over. André Boer was dit jaar 25 jaar voorzitter. Nieuw dit jaar was ook dat er voorafgaand aan de algemene ledenvergadering op 21 maart er een technische meeting zou plaatsvinden. Een prima initiatief want de opkomst voor de ledenvergadering was groter dan voorgaande jaren.

Coelenhage was druk aan het verbouwen toen we zaterdag 25 april daar de openingsmeeting hielden. Dat scheelde iets in de parkeerruimte maar de ruim 170 Corvettes, Camaro’s en Firebirds konden allemaal een plekje vinden evenals de vele bezoekers. Het was alweer de 24ste editie van de meeting Wezep! Veel bekende gezichten maar ook veel nieuwe die op deze manier kennis wilden maken met Stingray ’82. Bijzonder was ook dit jaar de meeting bij het unieke den Hartogh Ford museum in Hillegom. Het stormachtige weer had enigszins invloed op de opkomst maar dat mocht de pret niet drukken er was binnen heel veel te zien. In tegenstelling tot voorgaande jaren hadden we dit jaar tijdens de meeting in Beekbergen (14 juni) te maken met veel regen. Erg jammer. Daardoor ging het rijdende concours d élégance niet door. De puzzelrit werd wel verreden. Toen aan het eind van de dag de zon toch doorbrak konden de prijzen in een zonnetje worden uitgereikt en hadden de aanwezigen geen haast weg te gaan en hebben we nog gezellig na kunnen kletsen. Ook dit jaar waren we weer present tijdens het Corvette FAME evenement in Valkenburg. In het weekend van 11 en 12 juli konden we weer honderden Corvetes bewonderen uit heel Europa. Zondag 16 augustus stond de Veluwe Overijssel Toerrit op het programma. Het werd een topdag! Prachtig weer, schitterende rit en een geweldige gezellige groep mensen. Wat wil je nog meer? Er werd zelfs nog een groepsfoto gemaakt op de locatie waar we de lunch gebruikt hebben. De laatste rit van het seizoen 2009 was de Rivierenrit 20 september. Een schitterende rit door de omgeving van Neerlands bekendste rivieren. Afsluiting van het clubseizoen was de feestavond in Restaurant Coelenhage in Wezep op zaterdag 7 november. Lekker eten en bijkletsen. Tevens werd voorzitter André Boer in het zonnetje gezet vanwege zijn 25 jarig jubileum als voorzitter van Stingray ’82.

2010

13 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Voorafgaand aan deze vergadering was er een technische meeting bij het autobedrijf van André Boer. Door omstandigheden hielden we de algemene ledenvergadering in de werkplaats van André. Voor de 25ste keer openden we het clubseizoen op de parkeerplaats achter Restaurant Coelnhage te Wezep

Zaterdag 24 april verwelkomden we daar weer honderden liefhebbers. Eerste Pinksterdag (23 mei) reden we de Fortenroute tijdens de meeting die startte in Zuidoostbeemster. Langs de forten van de Stelling van Amsterdam reden we deze toerrit die eindigde bij een restaurant in het Haarlemmermeerse Bos. Meeting Beekbergen werd dit jaar weer eens georganiseerd in de vorm van een weekendmeeting (19 + 20 juni). Dat betekende een compleet programma met o.a. behendigheidsspelletjes, barbecue, feestavond, ontbijt, concours d élegance en een puzzeltoertocht. Onder tropische onmstandigheden werd dit jaar het Corvette FAME evenement georganiseerd waar we ook nu weer een uitnodiging voor gekregen hadden. In het weekend van 10 en 11 juli hadden we weer een geweldig weekend in het altijd gezellige Valkenburg. De Veluwetoertocht startte ook dit jaar (15 augustus) weer bij Stam Caravans in Elburg en via een aantrekkelijke route, een heerlijke lunch in Epe eindigde hij bij het AC Restaurant in ’t Harde. Daar hebben we nog gezellig nagenoten op het zonnige terras. Zondag 19 september waren we weer eens op bezoek in het noorden van het land. We verzamelden in Lemmer en reden een toertocht door het fraaie Friese landschap naar Tijnje waar we het Opel museum van Meindert van Wijk bezochten. Dat jaar als afsluiting van het seizoen geen feestavond. Die hadden we dit jaar al laten samenvallen met de meeting Beekbergen.

2011

Dat het nog steeds goed ging met de club bleek tijdens de algemene ledenvergadering op 19 maart. Penningmeester Rob Bollen liet weten dat we er financieel goed voor stonden en op de agenda stonden dit jaar weer genoeg activiteiten. De openingsmeeting in Wezep op zaterdag 23 april was weer zonovergoten en ruim 170 auto’s hadden een plekje gevonden op de parkeerplaats achter Restaurant Coelenhage. De provincie Utrecht was het decor voor de meeting op zondag 29 mei. Gestart voor de toertocht werd er in De Meern en via een aantrekkelijke route eindigde hij in Leersum. Zondag 26 juni waren we op bezoek in een ander deel van Nederland.  Met ongeveer 50 auto’s en hun inzittenden maakten we een rit langs de hunebedden in het land van Bartje. 9 en 10 juli waren veel van ons weer present in Valkenburg voor Corvette FAME de internationale Corvette meeting aldaar. Altijd weer een gezellig evenement! De Veluwe Toertocht werd dit jaar verreden op zondag 14 augustus en bracht ons langs de mooiste plekjes van de Veluwe en na een lunch langs de IJssel eindigde de rit in Nunspeet bij het Transferium. De laatste meeting dit jaar met een toertocht startte bij het v.d. Valk Hotel langs de A2 in Breukelen. Via een aantrekkelijke naar door de vele buien erg natte route gingen we richting Alphen a/d Rijn alwaar we een bezoekje brachten aan de firma La Salle Classic Cars om hun indrukwekkende collectie jaren 50 en 60 Amerikanen te bewonderen. Het seizoen werd afgesloten met een technische meeting in de vorm van een bezoek aan de werkplaats van Day V Tec Race & Car Engineering, het bedrijf van Davy Lemmens op het terrein van het voormalig Vliegveld Valkenburg (bij Katwijk). Daar kregen we uitleg over alles wat er kwam kijken bij het prepareren van race Corvettes in het bijzonder de GT4 Corvettes die streden in het HTC Dutch GT4 Championship. Na afloop van deze geslaagde meeting werd er in een restaurant op de boulevard van Katwijk aan Zee een hapje gegeten. En zo kwam er een eind aan wederom een geweldig club jaar. Op naar het 30 jarig jubileum in 2012!